LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Torna l’activitat als carrers de la vila

Desembocadura de la riera de Ribes, ahir dimecres.

Després de l’aturada de totes les activitats no essencials, a finals del passat mes de març, en la fase més dura de l’Estat d’Alarma, els darrers dies ha tornat l’activitat als carrers i places de Sitges i els vilatans han pogut observar com les obres del carrer Espalter, on no es pot circular en la seva totalitat, afecten la mobilitat. És la segona vegada que es reprenen enguany les obres, després de l’aturada que van patir per Carnaval.

Els treballs formen part de la tercera i última fase del projecte de canalització de l’aigua de pluja de la zona i està previst que finalitzin aquest estiu. L’actuació forma part del projecte d’instal·lació de la xarxa de pluvials a la zona, fins ara inexistent.

La Generalitat també ha reprès aquest dilluns les obres de l’Escola Agnès de Sitges, a la urbanització de Quint Mar i es preveu que l’escola entri en funcionament el curs vinent. Paral·lelament, a finals d’abril, es van reprendre les obres del nou camp esportiu de Pins Vens, que serà la nova seu del RC Sitges. Aquest dimarts va deixar d’existir el camp de Santa Bàrbara, que serà un nou vial del nou barri de la Plana.

L’Ajuntament també ha realitzat altres actuacions a la via pública. Després dels dies de confinament i en veure la vegetació que aflorava a la desembocadura de la riera de Ribes, s’ha decidit treure l’escala que connectava el passeig Marítim i la Zona Natural Protegida de la riera de Ribes: ara llueix més que mai i és un dels llocs més fotografiats.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA