LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Tornen les misses, però de manera esglaonada

La porta de la Parròquia, el 14 de març, dia en què es va decretar l’Estat d’Alarma

Les celebracions litúrgiques es reprenen aquest cap de setmana. La tornada a l’església, però, serà esglaonada i durant la fase 1 del desconfinament només se celebraran les misses de vigília i festius (amb dissabtes i diumenges corresponents) a la Parròquia de Sant Bartomeu i Santa Tecla i l’Església de Sant Joan. Les misses diàries es començaran a celebrar a partir de l’1 de juny. La resta d’espais de culte encara no es reobren. És a dir, no hi haurà oficis encara a les residències Las Magnolias, Sitges Park i l’Hospital de Sant Joan. Tampoc al Vinyet; el santuari, però, torna a obrir dilluns.

A més, des del Bisbat se senyalen totes les recomanacions per a l’assistència als actes de culte, per evitar contagis. La primera pauta per evitar aglomeracions és mantenir sempre les distàncies (un metre i mig) i arribar amb temps per esperar un accés esglaonat. Es recorda també, que durant la primera fase l’aforament permès és només un terç i s’han assenyalat els seients als bancs, excepte les persones que conviuen juntes que podran seure una al costat de l’altra. No es podrà besar ni tocar les imatges; es combregarà sense guants i a la mà.

Per altra banda, la Parròquia de Sant Bartomeu i Santa Tecla i els administradores de la Trinitat han decidit cancel·lar l’Aplec de la Trinitat, previst el 7 de juny, per la impossibilitat de garantir la normal celebració amb les mesures de seguretat necessàries i vigents.

Horaris de les misses

Parròquia de Sant Bartomeu i Santa Tecla
Dissabtes i vigílies: 19.30h
Diumenges i festius: 9h, 11h (castellà), 12h i 19.30h
Diàries: 19.30h (a partir de dilluns 1 de juny)

Parròquia de Sant Joan
Diumenges: 11h
Diàries: dimarts, dimecres i divendres, a les 19h (a partir del 2 de juny)

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA

També pots veure