Sitges, 24 de Març de 2019 twitter.com/lecodesitges facebook.com/lecodesitges 04:13 h

Tota una vida a Tercera

El futbolista ribetà Gerard Boira fa setze temporades consecutives que juga a Tercera Divisió i ha competit en set equips diferents durant la seva magnífica carrera

15/02/2019 11:100 comentaris
 
Gerard Boira porta quasi vint anys movent-se pels camps de Tercera Divisió. El ribetà va començar la seva trajectòria des de ben petit en l'àmbit escolar. Primer ho va fer als Costerets, va seguir amb el GER, que era l'equip que hi havia en aquell moment a Ribes. Més tard va decantar-se per Sitges quan ja era aleví, a la Blanca Subur, i allà va realitzar tota l'etapa de futbol base. En acabar l'etapa va haver d'abandonar el club i va tornar a Ribes.
 
Al Club Deportiu de Ribes hi va jugar durant tres anys i va realitzar una gran etapa futbolística. Arran de fer unes bones campanyes, el Vilanova, que es trobava diverses categories més amunt, va fitxar Boira. En aquest club hi va jugar un total de set temporades i va aconseguir fer-se lloc en l'equip amb el qual va estar a punt de jugar a 2a Divisió B. "Amb aquest club vaig acabar una molt bona etapa i me'n vaig anar a Gavà. Allà vaig estar tres anys a Tercera Divisió i després ja em venia de gust estar més a prop. Em va sortir l'oportunitat d'anar a Vilafranca i vaig fitxar per ells. Fins a l'actualitat jugo allà i porto ja sis anys", explica.
 
Podran llegir la notícia completa a les pàgines de L’Eco ja disponible al seu punt de venda habitual
 
Podran llegir la notícia completa a l’edició digital
 
0comentaris