Sitges, 23 d'Abril de 2019 twitter.com/lecodesitges facebook.com/lecodesitges 22:17 h

Triomf de la dansa sitgetana

La companyia Tour Jove Ballet, nascuda a Sitges a l’Escola de Ballet Lolita Vilalta, triomfa al concurs Nacional de dansa Valsav Nijinsky Ciutat d'Osca 2015.

19/03/2015 16:180 comentaris
 
La ciutat d’Osca ha acollit la segona edició del concurs Nacional de dansa Valsav Nijinsky que va comptar amb el prestigiós jurat internacional, presidit per Virgínia Valero, directora del Conservatori Superior de dansa Maria de Ávila de Madrid.
 
La regidora de Cultura, Mireia Rossell, ha destacat que “la Tour Jove Ballet s’ha convertit en un de les principals ambaixadores de Sitges en el món de la dansa” i ha felicitat els ballarins per la feina i els resultats obtinguts.

400 estudiants d'escoles privades i conservatoris van presentar un total de 260 coreografies, de les quals 123 van passar a la final i 10 d'elles formen part de la companyia sitgetana Tour Jove Ballet.

La companyia va presentar un total de 22 ballarins, d’entre 9 i 19 anys, que van aconseguir passar a la final de concurs, 12 dels quals són estudiants de dansa de l'escola de ballet Lolita Vilalta de Sitges.

Tour Jove Ballet va aconseguir els següents resultats:
1 OR grupal en dansa contemporània infantil (categoria infantil)
1 PLATA en pas a dos dansa clàssica (categoria sènior)
1 BRONZE grupal, dansa neoclàssica (categoria infantil)
1 BRONZE grupal dansa contemporània (categoria infantil)
1 BRONZE individual en dansa contemporánea (categoria juvenil)
1 BECA d'estudis ballarina categoria sènior
 
0comentaris