Sitges, 24 de Març de 2019 twitter.com/lecodesitges facebook.com/lecodesitges 04:23 h

Un any per gaudir de la cultura

Les cites més importants, les celebracions de destacats aniversaris, grans exposicions i la consolidació dels festivals són els trets més rellevants d’un bon any per la cultura

04/01/2019 09:330 comentaris
 
Del centenari de Maricel al centenari de Terramar i, paral·lelament, una àmplia programació cultural en disciplines diferents. Sitges obre el 2019 amb l’agenda cultural carregada de propostes per a tots els públics… però, malauradament, sense cap llibreria als seus carrers.
 
El centenari de Terramar centrarà una part destacada dels actes culturals a partir de la primavera i se centrarà en els Jardins de Terramar. Una acurada programació, que es donarà a conèixer al mes de febrer, posarà en relleu l’empremta noucentista del sector de Terramar, a través d’un estudi i un comissariat a càrrec de la historiadora Alba Gràcia. Per la seva banda, la Societat Recreativa el Retiro nomenarà la comissió encarregada de preparar el programa per la commemoració del 125è aniversari que l’entitat celebrarà al 2020, paral·lelament a la programació regular, que inclou presentacions de llibres, concerts a La Cava Club, teatre i cinema, a més dels actes vinculats a les tradicionals festes locals.
 
Podran llegir la notícia completa a les pàgines de L’Eco ja disponible al seu punt de venda
 
Podran llegir la notícia completa a l’edició digital
 
0comentaris