LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus Festes

Un any sense pubilles ni hereus

Marta Ferret, pubilla de Sitges, i Martí Carbonell, hereu de la vila, a la darrera Festa de la Verema

Les pubilles i els hereus mantindran bandes i faixes fins el 2021. Enguany, les entitats locals no escolliran els seus representants, seguint les recomanacions del Foment de les Tradicions Catalanes, a causa de les mesures de restricció d’activitats per seguretat derivades de la Covid-19.

Les bandes i faixes escollides l’any passat continuaran sent representades pels protagonistes de l’any passat durant tot aquest 2020 i fins que l’estiu del 2021 es faci el nou relleu. La Nit del Pubillatge, que cada any se celebra a mitjans de setembre, enguany no es farà. Les entitats locals han decidit conjuntament que cap d’elles farà el relleu aquest any. L’experiència i la representació de pubilles i hereus de l’any passat no ha estat possible en els darrers mesos. I d’aquesta manera tots podran mantenir l’espurna de viure, merescudament, el seu pubillatge amb l’ajornament del relleu.

Per tant, Marta Ferret, pubilla de Sitges, i Martí Carbonell, hereu de la vila, mantindran la seva banda i la seva faixa fins a la propera edició de 2021. També la sitgetana Ona Almirall conservarà la seva condició de Pubilla de Catalunya un any més, ja que aquest any no hi haurà elecció. Tampoc es farà la trobada de pubilles i hereus de tot Catalunya, que estava prevista a Sitges el mes de novembre.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA