Sitges, 20 d'Agost de 2018 twitter.com/lecodesitges facebook.com/lecodesitges 11:46 h

Un gos potencialment perillós mata un chihuahua en una terrassa

Un pit bull terrier va agredir el gos de raça petita i va causar lesions físiques a un dels seus propietaris

01/09/2017 12:242 comentaris
 
Un matrimoni veí de Sitges entrava tranquil·lament a esmorzar a la terrassa interior d’un establiment del casc urbà, dissabte 19 d’agost. El que mai no hagués pensat la parella és que en realitat els esperaven 4 minuts i mig d’angoixa i frustració. Duien el seu gos Rocky, un chihuahua de menys de dos quilos de pes, lligat amb corretja quan, de sobte, un altre gos de raça pit bull terrier i 50 quilos de pes es va abalançar sobre seu, lliurement, ja que no estava lligat ni duia morrió. Tres persones intentaven frenar l’atac del gos agressor, però la força de l’animal no els permetia deslliurar el gos petit d’unes mandíbules concebudes per atacar toros, com el seu nom en anglès indica.
 
Podran llegir la notícia completa a les pàgines de L’Eco ja disponible al seu punt de venda
 
Podran llegir la notícia completa a l’edició digital
 
2comentaris
Anònim 10/10/17 | 12:18
La fotografia no encaixa amb la descripció del gos, no és el mateix un pit bull terrier que un bull terrier, no hauríeu de posar fotografies d'un gos que no és notícia, després venen les problemàtiques amb la raça dels gossos. El gos de la fotografia no es considera potencialment perillós per caràcter i no arriba als 50 Kg de pes, hauríeu de mirar bé com expliqueu una notícia.
Rosa 02/09/17 | 19:52
No era un pit bull terrier, era un bullterrier, y por Lo Que parece esta raza no esta include en la lista de Perros potencialmente peligrosos, aunque si Cumple con las caracteristicas fisicas de la ordenanza. Creo me comentaron Que esta raza no entro en la lista por la reina de inglaterra que a ella le gusta mucho...? Siento mucho el disgusto tan grande para los dueños del chihuahua y el momento tan terrible Que debio ser. Espero que las autoridades se pongan mas serios con estos temas, sobretodo con Perros fuertes y medio-grandes Que pueden tener una fuerza agresiva grave y mortal, aunque de entrada sean muy buenos.