LOADING

Type to search

Esports

Un punt i cap a casa

Els de Manel Rodríguez sumen dos punts en les dues primeres jornades de campionat

Onze la UE Sitges a Esplugues

La UE Sitges va aconseguir el segon empat consecutiu de la temporada gràcies a l’empat sense gols al camp de l’Espluguenc. L’equip del Manel Rodríguez, que no va generar bones sensacions,  va arribar més vegades a la porteria rival durant la primera meitat que la segona, malgrat que es podria considerar l’empat com un resultat just per als dos equips.

Sense controlar el joc, l’equip d’Esplugues va tenir una clara ocasió amb un remat de cap, al minut 25, que va aconseguir treure Àlex Laguna a la mateixa línia de gol. L’equip sitgetà va estar a punt d’encaixar al minut 32, quan el davanter de l’Espluguenc, lliure de marca, enviava la pilota per sobre la porteria.  La primera gran ocasió per a la UE Sitges va ser del davanter Over, al minut 35, amb un llançament que va anar molt ajustat .

L’Esplugues va mantenir la possessió de la pilota durant la segona part, malgrat ser inútil a causa de la poca profunditat del seu joc. Per altra banda, el Sitges va tenir problemes amb la sortida de pilota, a més de la falta de protagonisme del mig del camp. Tampoc van servir els canvis realitzats per Manel Rodríguez, tot i que aquests havien d’aportar més joc ofensiu a l’equip. Tanmateix, el partit va servir per veure el debut de la nova incorporació: Marcos García.

Alineació: Jordi Fernández, Fede, Manu, Cubedo (Rafa 45’), Sacris (Marcos García 79’), Alex Laguna, Dídac, Martí Ferret (Valbuena 88’), Geri (Alex Morillas), César i Over (Edgar Doblas 67’).

El proper partit

L’equip de Sitges s’enfrontarà, aquest diumenge a les 12:15, contra la Fundació Atlètic Vilafranca amb la necessitat de sumar la primera victòria de la temporada.