LOADING

Type to search

Contingut patrocinat

Un Sant Jordi amb rosa a domicili

Sant Jordi no és Sant Jordi sense roses i llibres. Per aquest motiu, durant la situació de confinament, algunes floristeries s’han preocupat de portar les roses a casa el proper dijous 23 d’abril. És el cas de la floristeria Kizuna – Art floral, al carrer Santiago Rusiñol, que ha organitzat un servei de repartiment a domicili.

Per Sant Jordi, et portem la rosa a casa. Sota aquest eslògan, Kizuna – Art floral, ha organitzar un servei que repartirà roses entre els clients que facin la reserva prèvia al telèfon 672 066 428. Kizuna – Art floral ofereix diversos tipus de roses i preus per a triar.

Amb motiu de Sant Jordi, l’establiment col·labora amb la Fundació Ave Maria i l’Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona i lliurarà un total de 350 roses a aquests dos centres per a la seva distribució entre els ingressats.

Kizuna – Art floral disposarà per al Dia de la Mare, diumenge 3 de maig, d’un catàleg complet de flors i plantes (consultable a www.kizunaartefloral.com), amb repartiment també a domicili.

També pots veure