Sitges, 24 de Juny de 2017 twitter.com/lecodesitges facebook.com/lecodesitges 22:42 h

Un sitgetà festeja amb els millors xefs del país per tornar a casa

Adrià Jiménez treballa al restaurant Diverxo del xef David Muñoz i espera incorporar-se amb Martin Berasategui a partir del setembre

19/05/2017 09:440 comentaris
 
La tan preuada gastronomia local està d’enhorabona i és que un dels objectius d’Adrià Jiménez és obrir un restaurant a Sitges. Qui tingui certs coneixements de cuina pot pensar que no li sona el nom, però aquest jove sitgetà, els darrers anys, ha treballat en les més prestigioses cuines de l’Estat espanyol. Una tasca que afronta amb humilitat, dedicació i el sacrifici necessari per aprendre el màxim i arribar a tenir el seu propi negoci.
 
Podran llegir la notícia completa a les pàgines de L’Eco de Sitges ja disponible al teu punt de venda
 
Podran llegir la notícia completa a l’edició digital
 
0comentaris