LOADING

Type to search

Actualitat

Un veler a la deriva acaba a les platges de Sitges

No hi havia tripulació, ni tampoc matrícula, però el veler d’uns vuit metres d’eslora ha acabat embarrancat a la platja de la Bossa Rodona. És de bandera holandesa i havia estat abandonat recentment, però amb el motor en funcionament. Navegava sense rumb, fins que s’ha quedat atrapat entre la sorra de la platja de la Bassa rodona.

Agents de la Policia Local s’hi ha presentat a la platja i han aconseguit pujar al vaixell, el qual tenia encara el motor en marxa, tot i que la nau ja no es movia. Els policies han aturat el motor i han estabilitzat l’embarcació per evitar que es desplaci amb el lleuger moviment de les corrents marítimes d’avui. Un cop estabilitzat, la Policia ha passat la gestió a la Guàrdia Civil, que és el cos amb competències en el litoral per operacions d’aquest tipus.

Per altra banda, ahir dilluns, un dels arbres que hi ha al costat del pont de Can Perico, amb l’avinguda de les Flors va caure pels efectes de la pluja. L’arbre es trobava en mal estat i va acabar cedint emportant.se també un fanal que hi havia al costat. No es va lamentar, però, danys personals. La zona va quedar posteriorment precintada per la Policia Local. Aquests dies, amb motiu de les pluges continuades, l’accés a la riera de Ribes dels carrers Joan de la Cierva i Cristòfor Colom és tancat.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA