LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Una aplicació presenta les cartes i propostes dels restaurants de Sitges

Equip de Menuplis

Un grup de sitgetans ha llançat al mercat una plataforma destinada a ajudar al sector de la restauració en el camí cap a l’anomenada nova normalitat. Es tracta de Menuplis, una eina integral que dóna resposta a diferents necessitats. A més d’oferir tecnologia QR per digitalitzar les cartes i els menús de tot tipus d’establiments de menjar i beure, l’aplicació integra altres funcionalitats com un buscador per geolocalització, ciutat o plat, entre d’altres funcionalitats.

Els cinc amics emprenedors van començar a treballar la idea el setembre de l’any passat, a estones lliures, a casa, perquè ja en aquell moment creien en aquesta eina com una tendència de futur cada cop més clara. La Covid-19 li ha donat més sentit que mai i han convertit la crisi en una oportunitat per fer realitat el seu projecte. La seva oferta de sortida és dos mesos de forma gratuïta als negocis de restauració de Sitges.

En poc més d’una setmana al mercat, una vintena d’establiments s’han adherit a la plataforma, que també ha despertat interès més enllà de l’àmbit local, amb establiments adherits de Barcelona i marques nacionals interessades en el seu funcionament. 

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA