LOADING

Type to search

Actualitat

Una ruta convida a descobrir la història de la Malvasia

El Centre d’Interpretació de la Malvasia (CIM) ha incorporat una nova proposta enoturística al seu programa: Olor de most. Es tracta d’una ruta pels carrers de Sitges, amb la finalitat de descobrir el passat de la Malvasia i l’empremta que hi va deixar a la vila. La ruta es farà cada primer dissabte de mes (al matí en català i a la tarda en castellà) i finalitza amb una visita a les instal·lacions del CIM amb degustació de Malvasia Dolça.

Olor de most se suma als diferents programes enoturístics del CIM i es presenta com una activitat d’interès tant per a visitants com per al públic local. La ruta recorre diferents punts de la vila on hi havia cellers, boters i finques de productors locals.

També presta una atenció especial a la platja de la Fragata, d’on sortien els vaixells que exportaven el vi de Sitges. A més, també arriba fins la vinya urbana de l’Hospital, on encara es conrea una part de la producció de Malvasia de Sitges. La iniciativa pren com a nom el que caracteritzava la vida local cada mes de setembre: l’olor del most acabat de collir.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure