LOADING

Type to search

Actualitat

Unes obres trenquen una canonada de gas

Un vehicle de la Policia Local ha tallat l’accés a la zona de l’incident

Els voltants el carrer Jesús i Santiago Rusiñol han pati aquest migdia una fuita de gas, a causa del trencament d’una canonada com a conseqüència d’uns treballs realitzats a l’interior en un edifici. La fuita ha estat a la via pública, tot i que en una primera planta, ja que el trencament de la canonada era en l’exterior de la façana.

Els fets han passat poc abans de les 12.30h del migdia, quan el servei d’emergències 12 ha rebut la trucada del trencament de la canonada. En menys de dos minuts s’ha presentat la primera patrulla de la Policia Local i acte seguit dos vehicles dels Bombers, a més d’una patrulla dels Mossos d’Esquadra. Poc despès de la fuita, un lampista que treballava a la zona ha tallat la clau de pas i la fuita s’ha aturat. Poc després han arribat els operaris de la companyia del gas.

L’incident ha coincidit amb la sortida de la canalla de l’escola Esteve Barrachina. La Policia Local ha desplegat un servei per tallar l’accés al carrer Jesús. La rapidesa de l’actuació dels cossos policials, Bombers i de la companyia del gas ha estat especialment remarcable.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure