Sitges, 20 de Febrer de 2019 twitter.com/lecodesitges facebook.com/lecodesitges 01:30 h

Vila de festivals amb reptes pendents

Sitges té una dotzena de festivals de dimensions i objectius diferents i que aporten moviment i projecció al municipi, però no treballen en xarxa ni aprofiten sinèrgies

11/05/2018 09:260 comentaris
 
Cannes celebra aquests dies el seu festival de cinema, el principal del món, que ocupa totes les portades informatives. El proper 5 de juny obre una nova edició del Midem, la cita impresindible per als professionals de la música; i dues sermanes després, el Cannes Lions, el festival de publicitat més important del planeta. Són tres festivals líders a nivell mundial que tenen la seva seu a la localitat de la Costa Blava. I no són els únics: hi ha el de jocs, el del mercat immobiliari, el de continguts audiovisuals o el de nàutica, tots els primers del món en el seu sector, o gairebé.
 
Cannes és el model a seguir per a Sitges. Però actualment és a anys llum, tot i que probablement, Sitges tingui una sèrie d’atributs en millor posicionament que els de la ciutat francesa, com la proximitat a una capital internacional i a un aeroport intercontinental i uns preus d’hostaleria i restauració no tant hipotecats com els dels empresaris francesos, que oloren els festivals com un tauró ho fa amb la sang.
 
Podran llegir el reportatge complet a les pàgines de L’Eco de Sitges ja disponible al teu punt de venda
 
Podran llegir el reportatge complet a l’edició digital

 

0comentaris