LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Vuit establiments reben denúncies per incompliment de les mesures preventives

Control policial a Can Perico, divendres

La Policia Local va realitzar ahir dissabte controls en diferents bars i restaurants de la vila per comprovar que s’aplicaven les mesures preventives contra la Covid i en va sancionar vuit. Es tracta d’una minoria del total de revisats.

Quatre dels establiments sancionats van ser per incomplir l’horari de tancament, fixat a les 17h per la Generalitat. Els altres quatre va ser per superar l’aforament o tenir taules de més de quatre persones. Les multes poden ser a partir dels 600 euros en cada cas, en funció de la gravetat dels casos.

Dos dels quatre establiments que superaven l’horari de tancament un va ser sancionat a les 17.15 i un altre a les 17.48h, mentre els altres dos va ser quan ja eren prop de les 19h. En un d’ells, al centre de la vila, hi havia una trentena de persones a dins. Entre els establiments sancionats per tenir més gent de la permesa, n’hi havia un amb una taula de deu comensals i un altre, d’onze.

A més dels establiments sancionats, els agents de la Policia Local van advertir els responsables d’altres perquè tenien cues on no es respectaven les distàncies. En aquests casos, no van rebre sanció. En un altre restaurant, els agents van entrar quan estaven a punt de seure cinc persones en una mateixa taula; els responsables de l’establiment van acabar separant les taules arran l’advertiment.

Aquest ha estat el primer cap de setmana després de la reobertura comarcal en què la Policia Local ha posat sancions als establiments que no compleixen les mesures. El mateix regidor de Governació, José Maria Martínez, va comunicar al Gremi d’Hostaleria que realitzarien aquest dispositiu. Des del mateix Gremi han demanat a tots els establiments que siguin curosos en l’aplicació de les mesures. La gran quantitat de gent que visita Sitges aquesta Setmana Santa, sumat a les importants pèrdues acumulades en els últims mesos, ha provocat que en alguns casos hi hagi restaurants que no siguin excessivament estrictes en les mesures. A l’Ajuntament subratllen, però, que “són una minoria”. De fet, els agents de Policia ahir van entrar en diversos establiments on van poder comprovar que es respectaven les normatives.

Notícies relacionades:
Ple de gent com un dia de Festa Major (3 d’abril de 2021)
15 multes per incompliment de les mesures contra la Covid-19 (22 de març)
L’horari nocturn es destaca com a franja horària amb més denúncies (8 de març)
Augment de les denúncies per incompliment de les mesures contra la Covid-19 (1 de març)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure