Sitges, 24 de Maig de 2017 twitter.com/lecodesitges facebook.com/lecodesitges 20:19 h

Xató: noves idees de promoció

L’aposta pels productes de proximitat converteix el plat en un baluard de la cuina local

10/03/2017 09:132 comentaris
 
La Ruta del xató està d'aniversari. Aquesta temporada 2016-2017 es commemoren els 20 anys de l'inici d'una iniciativa creada per promoure aquest plat típic del Penedès. La proposta de la Ruta del xató –que ha aconseguit ampliar la seva presència a altres poblacions– reuneix activitat cultural i gastronòmica al voltant d'un plat que va molt més enllà de l'estrictament culinari.
 
Podran llegir la notícia completa a les pàgines de L’Eco de Sitges ja disponible al seu punt de venda
 
Podran llegir la notícia completa a l’edició digital
 
2comentaris
adreu 17/03/17 | 09:32
dons sii
carme 17/03/17 | 09:31
mmmmmm.... quina bona pintaa