17 positius nous a Sitges en una setmana

Sitges no ha tingut una bona setmana en número de contagis per Covid-19. Si el passat 13 d’agost es comptabilitzaven 227 casos positius acumulats des de l’inici de la pandèmia, en aquests moments ja en són 244. Aquests 17 casos en una sola setmana (vuit en tan sols 48 hores) demostren que el virus segueix augmentant a Sitges (com en la major part del país), si bé també una part és deguda a l’increment de proves PCR que s’estan realitzant en les darreres setmanes.

A Sant Pere de Ribes, en canvi, hi va haver un fort augment de 20 casos del 13 d’agost al 18 d’agost, però només hi ha hagut un cas en els últims dos dies. La xifra actual d’acumulats a Ribes i les Roquetes és de 288 positius.

Les xifres del Departament de Salut continuen situant Sitges i Sant Pere de Ribes per sobra la mitjana de la resta de la comarca del Garraf, però molt per sota de la província de Barcelona i del conjunt de Catalunya. Des de l’1 de juliol, Sitges i Ribes han crescut un 36,31 per cent i un 39,13 per cent respectivament, al Garraf ha estat d’un 33,18 per cent. Per la seva part, a la demarcació de Barcelona el creixement en aquest període és del 58,92 per cent i la totalitat de Catalunya un 62,88 per cent.

Llegeix totes les novetats a HORA A HORA (La represa)

Articles relacionats