LOADING

Type to search

Actualitat

El Festival Jardins de Terramar anuncia el primer ‘sold out’

El Festival Jardins de Terramar, que el mes d’abril anunciava les darreres entrades a la venda per a la jornada inaugural, proclama el primer sold  out de la segona edició per God Save The Queen, el tribut més esperat de la banda britànica, del proper 30 de juliol.

La setmana en que s’ha avançat una part de la programació dels joves talents locals (Betson, K-LIU, Ninot i Pintant la Pachamama) el Festival es consolida entre una de les principals cites culturals de l’estiu al país. Una programació eclèctica, per a tots els públics, compta per a aquesta segona edició amb grans estrelles del circuit comercial com Luis Fonsi i Aitana; reconegudes i veteranes figures com Joan Baez i George Benson; els eterns Duo Dinàmico i la cloenda amb una Niña Pastori que promet un gran final.

El talent local es presentarà a principis del mes de juny, completant la programació musical amb les propostes de dansa i arts plàstiques, que seran el principal atractiu del nou escenari i zona de mercat d’artesania dins els jardins de Terramar, el Pop Up, d’accés lliure i que comptarà amb un cartell d’activitats propi.

La programació, del 19 de juliol al 4 d’agost:

19 juliol       Aitana
20 juliol       Luis Fonsi
21 juliol       La Família del Super3
25 juliol       Joan Baez
26 juliol       George Benson
27 juliol       FSO Film Symphony Orchestra
28 juliol       Rick Astley
30 juliol       God Save The Queen (exhaurit)
31 juliol       Hombres G
01 agost       Melendi
02 agost       Morat
03 agost       Dúo Dinámico
04 agost       Niña Pastori