LOADING

Type to search

Esports

S’acaba el somni de l’hoquei sitgetà

Salutacions al final del partit a Pins Vens

El CPS Sitges cau en semifinals contra el CP Roda i diu adéu a l’ascens de categoria

Després d’un any intens amb estones de gran hoquei, en el seu primer any a la categoria, el Sitges va dir adéu al somni de pujar de categoria. Divendres, l’eliminatòria va començar de la millor manera amb un gol de Sabater en els primers compassos. El gol presagiava una eliminatòria fàcil per al Sitges. Res més lluny de la realitat. Ràpidament el Roda es va fer amo i senyor del partit i al descans ja manava per 1 a 2. L’inici de la segona meitat va ser nefast per als sitgetans, i un gol d’Isaac a l’equador de la segona meitat posava el definitiu 2 a 4 a l’electrònic.

L’equip de Carles Busquet tenia l’eliminatòria coll amunt, però ahir diumenge es va desplaçar a Roda de Ter amb la intenció de donar-ho tot. L’inici va ser dolent i els osonencs es van avançar per 2 a 0. El conjunt sitgetà va saber reaccionar i es va avançar per 2 a 3. Hi havia esperança, però ràpidament es va esvair. Quatre gols seguits dels locals tancaven l’eliminatòria. El Sitges va maquillar el marcador amb dos gols en els darrers instants. S’acaba un il·lusionant primer any a Primera on l’equip ha acumulat experiència. La temporada vinent promet.