LOADING

Type to search

Actualitat

Miquel Forns repassa les principals inversions del seu darrer mandat amb un itinerari guiat

L’escola Agnès de Sitges, l’edifici de l’Escola d’Adults i Ràdio Maricel o la futura avinguda de les Botigues han format part de la ruta

Part del llegat d’un govern municipal pot quedar patent a simple vista en l’aparença de la via pública i els equipaments públics. I l’alcalde de Sitges, Miquel Forns, ha realitzat un itinerari guiat per diferents espais del municipi per a fer balanç de les inversions fetes per l’executiu sitgetà durant el mandat 2015-2019.

La visita ha passat, en primer lloc, per l’esperada escola Agnès de Sitges. La construcció de l’edifici, al barri de Quint Mar, suposarà la posada en funcionament del quart centre públic de Primària de la vila. El nou equipament obrirà portes a començaments del curs 2020-2021, serà d’una línia i tindrà capacitat per a 225 alumnes.

La següent parada del Miquel Forns on tour ha estat a l’edifici on s’hi ubica l’Escola d’Adults i Ràdio Maricel, que s’ha remodelat per a redistribuir les sales i reforçar-ne l’estructura arquitectònica. I també ha fet parada al Palau de Maricel, que s’adequarà com a centre d’activitats i d’exposicions temporals de primer nivell.

Finalment, l’última estació del trajecte ha sigut a les Botigues, on l’Ajuntament ha impulsat les obres de condicionament de l’actual tram de la carretera C-246 per a convertir-lo en una avinguda per a vianants. En total, durant la legislatura 2015-2019, el govern municipal ha tirat endavant una setantena d’actuacions amb una inversió global d’uns 18 milions d’euros.

També pots veure