LOADING

Type to search

Actualitat

Els establiments sitgetans es preparen per a la temporada d’estiu

Estudiants del curs de manipulador d’aliments

Ja han conclòs els últims cursos de manipuladors d’aliments realitzats pel Gremi d’Hostaleria de Sitges, en col·laboració amb la Federació d’Empresaris del Gran Penedès (FEGP). Gairebé 50 alumes de diferents establiments de Sitges han participat en aquestes jornades, just abans de començar la temporada d’estiu. Aquesta formació garanteix la seguretat alimentària en els seus establiments. La jornada també ha servit per recordar la relació de la higiene amb els productes alimentaris i la necessitat de formació en manipulació d’aliments, gestió de al·lèrgens i la correcte gestió de residus fora dels establiments.

La finalització dels cursos coincideix amb la setmana que se celebra el Dia Mundial de la Seguretat Alimentària. Aquesta iniciativa global té per objectiu conscienciar sobre la importància de la seguretat alimentària amb la finalitat de protegir la salut de les persones i inspirar accions per a aconseguir un alimentació més segura a nivell global.