LOADING

Type to search

Esports

La Unió Esportiva Sitges tanca tres nous fitxatges

Les tres noves incorporacions de la UE Sitges sumen una vintena de fixatges abans de l’inici de temporada

Alejandro Morillas torna al Sitges, després de jugar a la Juve i al Cubelles

La UE Sitges ha realitzat tres noves incorporacions aquesta setmana. Lucas Cajes, jove porter que prové del futbol base del Manresa i del Vilanova; Gerard Liao, un polivalent defensa que va sorgir de la pedrera vilanovina, i Alejandro Morillas, gran davanter que anteriorment ja havia jugat al club sitgetà, són les noves incorporacions del Sitges. Els nous jugadors provenen de la Joventut Ribetana

Amb aquests tres fitxatges, la UE Sitges ja compta amb una vintena de nous jugadors per afrontar la temporada vinent. Actualment, el planter consta de 50 jugadors que es dividiran entre la UE Sitges i el Sitges Suburense que començaran a rodar el proper dimarts 6 d’agost sota les indicacions de Manel Rodríguez, Ernest Serra i Dani Pujol. Encara queda per decidir quins jugadors formaran part de l’equip A i quins ho faran a l’equip B, tot i que els tècnics responsables encara disposen d’un més per a dur a terme la decisió. La UE Sitges jugarà al Grup 3 de Segona Catalana i el Sitges Suburense ho farà al Grup 12 de Tercera Catalana.