LOADING

Type to search

Cultura

Aitana obre aquesta nit el Festival Jardins Terramar

El Festival Jardins Terramar s’inaugura aquest vespre amb el primer sold out, anunciat des de les primeres setmanes en que es van posar en venda les entrades. Aitana, la catalana que va ser finalista de la novena edició d’Operación Triunfo, fa escala a Sitges en la seva gira Play Tour, per presentar els darrers èxits i recordar al costat dels seguidors més fidels, algun dels primers temes que la van donar a conèixer. Entre el pop i el trap, la catalana va encetar la seva carrera després del pas per la televisió, compaginant els directes amb l’enregistrament de diferents singles i el seu primer disc. 

Els èxits acompanyen també el Festival, que obre les portes amb un 72 per cent de les entrades venudes, d’un total de 22.000. Un increment del total respecte de l’edició anterior (19.000) gràcies a l’obertura de la pista per diversos dels concerts que es s’hi realitzaran. 

L’entrada espera rebre els visitants amb l’exposició del Centenari dels Jardins de Terramar, que es podrà visitar cada dia durant el certamen. A més, aquest mateix vespre s’inaugura el Pop Up, el nou festival dins del festival, on es troben els escenaris del talent local. Música, dansa i l’esperat repertori de sessions musicals a càrrec dels Dj’s de Ràdio Sitges. 

El mercat d’artesania, amb 35 expositors per on passaran gairebé 60 comerços i artesans locals i d’altres convidats i que estarà obert tots els dies, del 19 de juliol al 4 d’agost, oferint també un espai de gastronomia, un racó de jocs infantils i diferents activitats. És la novetat d’enguany, que ha comptat amb una gran implicació del comerç local. 

El programa del primer cap de setmana continua demà dissabte amb l’esperada actuació de Luis Fonsi i diumenge amb l’espectacle familiar Super3 a l’illa de les Tortugues, que començarà una hora abans que la resta de concerts, a les 21 hores i tindrà lloc també a l’auditori del festival.

El Pop Up continuarà obert i amb actuacions tots els dies, excepte el dilluns. I ja el dijous l’auditori del Festival Jardins Terramar posarà la catifa vermella per rebre la gran Joan Baez.