LOADING

Type to search

Actualitat

Els hotels se sumen a l’oci nocturn i familiar local

Terrassa de l’Hotel MiM, a l’avinguda Sofia

L’oci de Sitges s’ha transformat. Un fenomen que es va iniciar a les grans ciutats, amb l’obertura de les roof top, les terrasses de la última planta a cel obert, com a espais d’oci oberts a tothom. Els establiments ofereixen un maridatge de restauració o cocteleria al compàs de música en viu o diferents Dj’s per amenitzar vespres i nits.

Un total de tretze hotels, del Gremi d’Hostaleria de Sitges, formen part d’un circuit que obre les portes a sitgetans, turistes i visitants, que poden gaudir de les vistes, des de les terrasses situades a la darrera planta amb una arquitectura d’avantguarda, o bé des dels jardins modernistes i noucentistes de sempre. En alguns casos des del primer dia, d’altres s’han adaptat als canvis i en tots els casos comparteixen la voluntat d’obrir-se per vacances i tot l’any.

Podeu comprar L’Eco al vostre punt de venda habitual o en l’edició digital de l’iQuiosc.cat.

SEGÜENT ARTICLE

També pots veure