LOADING

Type to search

Actualitat

La música i les terrasses d’estiu, la neteja i els hàbits dels turistes, a L’Eco d’aquesta setmana

A les edicions de L’Eco de Sitges i L’Eco de Ribes d’aquesta setmana us expliquem que les terrasses dels hotels han esdevingut un punt d’oci per a visitants i locals, que l’Ajuntament de Sitges ha començat a implementar les primeres mesures per corregir l’estat de la neteja, que un contracte de telefonia permetrà conèixer els hàbits dels turistes, que el Festival Jardins de Terramar comença aquest cap de setmana, amb propostes per a diferents públics i un disc i un concert homenatge a Janio Marti, entre molts altres temes. També us expliquem com es va viure a Sitges l’arribada a la lluna, ara fa cinquanta anys.

A les pàgines de Ribes, us expliquem el col·lapse que es viu amb la reobertura de Ràdio Ribes, que l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i el Departament de Salut de la Generalitat busquen desbloquejar el caos de pediatria als CAP i que un ribetà pateix una possible discriminació racista a Castelldefels, entre d’altres temes. També us expliquem com és l’Escola d’Adults.

Podeu comprar L’Eco al vostre punt de venda habitual o en l’edició digital de l’iQuiosc.cat.

També pots veure