LOADING

Type to search

Actualitat

L’Ajuntament convoca un concurs d’idees per a l’habitatge

La iniciativa s’adreça a professionals i es dotarà d’un primer premi de 12.000 euros 

Plànol de la zona de la Plana

L’Ajuntament de Sitges obrirà, aquesta setmana, un concurs d’idees orientat a professionals de l’arquitectura o equips pluridisciplinaris premiat amb 12.000 euros i dos accèssits de 2.000 i 1.000 euros respectivament. La iniciativa està pensada per recollir aportacions i treballs sobre l’ordenació de l’espai i les volumetries dels edificis que s’ubicaran en el futur en tres parcel·les ubicades a la Plana, on es preveuen 482 habitatges de règim especial, general i concertat. Les bases estan aprovades i ja es poden consultar a la seu electrònica de l’Ajuntament.  

Paral·lelament, la regidoria d’Habitatge ha començat a definir altres promocions d’HPO, així com la recuperació de les cases dels mestres, al barri de les Cases Noves per destinar-les a emergències i casos d’inclusió social.  

A l’edició en paper de L’Eco ho expliquem abastament. També pots trobar el teu exemplar a l’iQuiosc.  

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure