LOADING

Type to search

Actualitat

Neteja: primers resultats, però lluny encara dels objectius

Els nous agents cívics tindran un paper informatiu però, al mateix temps, sancionador

La neteja als carrers continua sent, junt amb el top manta, el principal problema a la via pública de Sitges. El Govern municipal ha activat aquest estiu les primeres mesures per contrarestar la situació actual, però els resultats encara són lluny de presentar els nivells de netedat i civisme desitjables. Aqueta setmana, l’Ajuntament ha presentat la seva primera campanya en deu anys per conscienciar els ciutadans del problema i demanar-los una actitud més cívica. També s’ha començat a implantar la mesura de l’agent cívic, que tindrà un paper informatiu, però al mateix temps sancionador. En els darrers mesos ja s’han aplicat onze sancions a comerços que han vulnerat les normes.

Tant a l’edició en paper com en la digital de L’Eco de Sitges en parlem en profunditat d’aquest tema. Podeu comprar L’Eco al vostre punt de venda habitual o en l’edició digital de l’iQuiosc.cat.

També pots veure