LOADING

Type to search

Cultura

30 establiments protagonitzen el tapa a tapa

Tom Jones, tapa guanyadora del tapa a tapa per el jurat tècnic i subcampiona de l’Estat en el concurs celebrat a Valladolid.

El Tapa a tapa de tardor comença avui, amb 30 establiments de Sitges que ofereixen les seves creacions, que, un cop més, presenten propostes de tota mena. El Tapa a tapa arriba amb una bona notícia extra, ja que la tapa Tom Jones dels Jardins del Retiro es va proclamar ahir subcampiona de l’Estat en el concurs celebrat a Valladolid.

 El Tapa a tapa oferirà milers de degustacions fins el diumenge 17 de novembre. En aquesta edició hi ha sis establiments més que en l’edició del novembre passat, amb l’objectiu d’ampliar l’oferta gastronòmica i atraure visitants en una època en la qual es redueix l’afluència de turisme. El jurat tècnic ja ha degustat les 30 propostes gastronòmiques a l’Escola d’Hostaleria d’Institut Joan Ramon Benaprés. La millor tapa escollida es donarà a conèixer durant el Sopar de l’Agremiat. Els Museus de Sitges se sumen enguany per primer cop al Tapa a tapa: els participants de la ruta gastronòmica podran optar a un sorteig amb entrades per al cau Ferrat i el Museu de Maricel.

El Tapa a tapa arriba mentre el nom de Sitges va estar ahir al podi al concurs estatal de tapes, gràcies al segon premi obtingut per la tapa Tom Jones, una sopa tailandesa creada pels Jardins del Retiro, obra del xef d’Oriol Carbonell.

A l’Eco d’aquesta setmana trobareu una guia sobre les tapes que es presenten a la ruta gastronòmica.