LOADING

Type to search

Actualitat

Els primers habitatges de protecció oficial ja tenen els 42 adjudicataris

Eduard Terrado, regidor d’Urbanisme; Aurora Carbonell, alcaldessa, i Júlia Vigó, regidora d’Habitatge, el dia del sorteig al Saló de Plens

Després de més deu anys sense pisos socials, 42 sol·licitants han estat els afortunats en el sorteig dels habitatges de protecció oficial, celebrat el passat dilluns al Saló de Plens, i ja han estat notificats (consulteu les llistes aquí). La primera promoció d’habitatges de promoció oficial està a punt de finalitzar, aquest cap de setmana es distribuiran els pisos, i els nous inquilins podran entrar a viure en les properes setmanes.

En total s’han sortejat 42 pisos: 34 habitatges de 2 i 3 habitacions a règim general, als quals optaven 247 famílies. Per als 209 vilatans inscrits amb ingressos menors a 21.000 euros anuals, hi ha sis afortunats. Finalment, hi ha una reserva preferent: dos habitatges per a persones amb discapacitat o mobilitat reduïda de dues habitacions, en una llista de tretze peticions.

Aquest dissabte, les fundacions encarregades de la gestió dels pisos organitzaran una jornada de portes obertes que permetrà conèixer els habitatges a les persones adjudicatàries i decidir el pis segons l’ordre establert del sorteig. Aquesta és la primera promoció d’HPO, però posteriorment s’iniciaran dos procediments nous de 62 i 79 habitatges més, el primer dels quals es resoldrà abans de finalitzar l’any.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure