400 empreses i autònoms sol·liciten ajudes a l’Ajuntament

- Publicitat -

L’Ajuntament de Sitges ha rebut prop de 400 sol·licituds per part d’empreses i autònoms de la vila per als ajuts concedits per la Regidoria de Promoció Econòmica. La majoria de peticions presentades són per al pagament de lloguer, hipoteca o el subministrament de negocis que van haver de tancar al públic durant l’Estat d’Alarma. El segon ajut més demanat és el destinat a autònoms registrats en aquest règim entre dos i cinc anys. L’atorgament d’aquests ajuts es troba en procés d’avaluació.

Paral·lelament, l’Ajuntament manté oberta fins el 14 de setembre la convocatòria d’ajuts destinats a empreses, autònoms i entitats sense ànim de lucre, que hagin generat contractació un cop finalitzat l’Estat d’Alarma o la finalització d’un ERTO. També poden optar a ajuts les persones donades d’alta al Règim Especial de Treballadors Autònoms entre l’1 de juliol i fins el 15 d’octubre, que vulguin cobrir les despeses inicials derivades de la creació d’una empresa. 

El darrer Ple ordinari municipal va aprovar la incorporació de nous ajuts que s’afegiran properament a l’oferta actual, destinats a la reactivació d’autònoms i petites empreses amb una antiguitat superior als cinc anys. L’Ajuntament anunciarà properament la data d’inici de totes dues convocatòries.

Articles relacionats