LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

400 sol·licituds per optar als ajuts municipals per un lloguer just

El carrer Jesús de Sitges, cantonada amb Francesc Gumà

La Regidoria d’Habitatge de l’Ajuntament de Sitges ha rebut prop de 400 sol·licituds de persones interessades en optar a les ajudes al lloguer just, dins de la convocatòria actual, la qual destinarà 2,1 milions d’euros per donar una resposta efectiva a les necessitats bàsiques de la ciutadania en el context actual d’excepcionalitat provocat per la Covid-19.

Poden optar a l’ajut les persones que acreditin residència legal a Sitges, anterior a un any de la publicació de l’actual convocatòria, mitjançant el certificat del padró municipal i un contracte de lloguer a nom del sol·licitant, que no superi els 1.000 euros, entre altres. Les persones beneficiàries rebran una prestació, de 50 a 500 euros, durant 12 mesos, entre maig de 2021 i abril de 2022. La quantia mensual de la prestació es determina per la diferència entre l’import del lloguer que paga la persona arrendatària (lloguer real), i l’import que hauria de pagar (lloguer just) en funció dels ingressos i el volum de la unitat de convivència, i per rebre la totalitat de l’ajut és imprescindible acreditar a l’Ajuntament el pagament del lloguer mes a mes, amb la presentació del rebut. El termini per demanar aquesta ajuda acaba el proper dimecres 21 de juliol i es podrà sol·licitar telemàticament, amb cità prèvia a l’OAC o bé trucant al telèfon 010.

L’Ajuntament també ha posat a disposició de les persones que necessitin ajuda per tirar endavant el tràmit el servei OAC360º, al telèfon 93 595 50 94, de dilluns a divendres de 8 del matí fins les 20 hores.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure