LOADING

Type to search

Actualitat

447 persones opten als 43 primers pisos de protecció oficial

Els habitatges ja estan gairebé enllestits

Continua endavant el procés d’adjudicació dels primers habitatges de la primera promoció d’habitatges de protecció oficial a Sitges. L’Ajuntament ha fet públic el llistat provisional de participants que opten a un dels pisos ubicats a La Plana, a la zona més propera a Can Pei. Dels 43 habitatges que s’entregaran presumiblement durant el mes de maig, 34 es destinen al règim general, sis es reserven per a gent amb ingressos baixos, dos a persones amb mobilitat reduïda i un habitatge exclòs del procés d’adjudicació, que serà gestionat directament per Serveis Socials per a casos de vulnerabilitat.

De les 1.333 peticions vigents que demanen Sitges com a lloc de residència al Registre de Sol·licitants d’HPO, un cop aplicats els requisits generals de padró, antic resident, titularitat i propietat d’habitatge, han acabat resultant 824 inscripcions. Aplicats la resta de requisits establerts d’ingressos màxims i mínims, 447 continua endavant el procés d’adjudicació.

Un cop superat el moment d’al·legacions obert fins al 4 d’abril, el consistori publicarà el llistat definitiu i determinarà la data del sorteig.

Notícies relacionades:
Un miler de sol·licituds per als pisos de protecció oficial (21 de gener de 2022)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure