LOADING

Type to search

Actualitat

469 persones opten a 42 habitatges protegits

La primera promoció d’habitatges de promoció oficial està a punt de finalitzar d’adjudicació i els inquilins podran entrar a viure en les properes setmanes. Després que l’Ajuntament publiqués les llistes definitives ahir dijous, el pròxim dilluns, a les 11 hores, es farà el sorteig davant notari, que definirà l’ordre preferent de persones adjudicatàries. S’ha de destacar, que de les 1.333 peticions vigents que demanen Sitges com a lloc de residència al Registre de Sol·licitants d’HPO, menys de 500 optaran als 42 habitatges de la promoció Marinada. El sorteig es podrà seguir en directe al canal de Youtube de l’Ajuntament.

En total se sortejaran 42 pisos: 34 habitatges de 2 i 3 habitacions a règim general, als quals opten 247 famílies. Per als 209 vilatans inscrits amb ingressos menors a 21.000 euros anuals, hi haurà sis habitatges de 2 i 3 habitacions. Finalment, hi ha una reserva preferent: dos habitatges per a persones amb discapacitat o mobilitat reduïda de dues habitacions. En aquesta última llista hi ha tretze peticions.

El dissabte 7 de maig, les fundacions que gestionen la promoció d’aquests 43 pisos organitzaran una jornada de portes obertes que permetrà conèixer els habitatges a les persones adjudicatàries i decidir el pis segons l’ordre establert del sorteig. Aquesta és la primera promoció d’HPO, però posteriorment s’iniciaran dos procediments nous de 62 i 79 habitatges més, el primer dels quals es resoldrà abans de finalitzar l’any.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA
ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure