LOADING

Type to search

Actualitat

Sitges viu el 8-M amb activitats artístiques i culturals

Sitges va viure el Dia de les Dones amb un gran volum d’activitat. L’acte central del 8-M va tenir lloc ahir al migdia al Cap de la Vila, per tal d’aglutinar el màxim nombre de gent possible i també amb l’objectiu de facilitar l’assistència de les persones que a la tarda es van desplaçar a la manifestació unitària de Barcelona.

Les encarregades de llegir el manifest de l’acte del Cap de la Vila, que estava ple a vessar, van ser la regidora de Drets Socials, Igualtat i Ciutadania, Júlia Vigó, dues castelleres de la Colla Jove de Castellers de Sitges i altres dones anònimes. En la lectura del manifest que portava per títol Tenim motius per ser feministes, la regidora va destacar que “les dones vam haver de recórrer a la vaga, ja que és l’única manera que el món ens escolti, tot i que encara molt camí per fer”. Prèviament, unes ballarines de hip hop van presentar un treball audiovisual.

Les activitats del Dia de les Dones van començar el passat cap de setmana i s’allargaran fins al pròxim 18 de març. S’han preparat una vintena d’activitats entre exposicions, obres de teatre, projeccions de cinema, contacontes, xerrades o tallers. Aquestes aborden la desigualtat de gènere i les seves conseqüències en la societat.