LOADING

Type to search

Actualitat

6.578 litres de volum al litoral sitgetà

L’embarcació que recull els residus al mar ha recollit 718 quilograms de brossa, l’equivalent a 6.578 litres, en els 81 dies en què ha operat al litoral sitgetà, en els tres mesos d’estiu. Entre les dades més significatives, el 119 kg de residus recollits en la setmana del 4 al 10 de juliol i un 72 per cent (517 kg) dels residus recollits han estat plàstics.

La quantitat de residus que s’han recollit al mar a Sitges durant l’estiu ha augmentat un 50 per cent respecte de l’any passat, en què es va recollir mitja tona. El fet que pot explicar aquest increment de residus, segons Guillem Escolà, regidor de Platges,  és “el retorn a la normalitat i a l’activitat turística”. Tal com reconeix Escolà, “això posa encara més de manifest com és de necessari aquest servei per netejar l’aigua del mar”.

La Regidoria de Platges presentarà, en les pròximes setmanes, un informe detallat dels resultats del servei que inclourà també les zones on la concentració de residus ha estat més gran o les especificacions dels materials recollits.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure