LOADING

Type to search

Actualitat

62 nous habitatges amplien l’aposta municipal per l’HPO

Els 62 nous pisos de protecció estan gairebé enllestits.

L’Ajuntament lliurarà 62 nous habitatges de protecció oficial a gent de Sitges, que se sumen als 43 que va entregar fa dos mesos. El Ple municipal va aprovar les bases per poder-hi optar, que tornen a situar el llindar dels 21.000 euros d’ingressos per unitat familiar com a quantitat mínima per poder accedir a la bossa més gran de pisos.

Es tracta del segon dels tres procediments d’adjudicació d’habitatges de protecció oficial que va anunciar el Govern a l’inici del seu mandat. Els 62 habitatges –situats a la Bòbila– estan distribuïts en quatre blocs, de 2 i 3 dormitoris, i en dos habitatges de 4. Per poder optar a aquesta nova tongada és necessària una antiguitat mínima de tres anys de padró a Sitges i de 12 anys acumulats per als sitgetans que viuen fora, així com tenir la inscripció vigent al Registre de Sol·licitants d’Habitatge de Protecció Oficial de la vila. La data màxima per poder apuntar-s’hi és el 5 de setembre d’enguany.

A L’Eco d’aquesta setmana donem més detalls de la nova promoció d’HPO. Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA


ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure