LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

831 persones han perdut la feina a Sitges per la crisi del coronavirus

La pandèmia global del coronavirus planteja, a curt termini, un escenari de magnituds imprevisibles i sense precedents en la història col·lectiva recent. Ja fa setmanes que tant col·lectius socials com organitzacions sindicals i empresarials alerten que, després de l’emergència sanitària, caldrà afrontar-ne una altra d’econòmica.

Bon exemple d’aquesta davallada l’il·lustra Sitges, que se situa al capdavant de l’afectació comarcal. És la població que ha perdut més llocs de feina respecte el mes de març de l’any passat (-831) i també la que registra més destrucció de treball assalariat (-13 per cent) i més increment de l’atur (+7,7 per cent).

Altres conseqüències derivades de la Covid-19 i tots els detalls del nou Pla Local Per a la Reactivació Econòmica que ha aprovat l’Ajuntament, a l’edició en paper d’aquest divendres, que també es pot adquirir de manera íntegra a través de la plataforma digital iQuiosc. Tots els lectors que ara es facin subscriptors també podran rebre’l, si així ho volen, al seu domicili.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA