LOADING

Type to search

Actualitat Eleccions Catalanes

95 al·legacions per no anar a les meses electorals a Sitges

Col·legi electoral ja muntat al SIS de la plaça Catalunya

La Junta Electoral de Zona (JEZ) s’ha desbordat amb l’allau d’excuses davant les citacions per a membres de les meses electorals. Només a Sitges s’han produït 95 al·legacions, de les quals, de moment, s’han denegat 13. Dionisia Requena, secretària de la JEZ del Garraf, ha confirmat que les més de 700 al·legacions a la comarca suposen un 80 per cent més respecte anteriors convocatòries electorals. “Estem desbordats, potser fins diumenge mateix a les 10 del matí no tindrem totes les dades”, declara Requena.

Les principals excuses o motius de les al·legacions són de caràcter sanitari i preventiu, com malalties de risc, “són denegades si no presenten els informes mèdics acreditatius”. Cardiopaties o obesitat són algunes de les patologies que algunes persones han presentat com a al·legació i que no seran acceptades. S’han enviat citacions aquesta mateixa setmana i fins diumenge no se sabrà la xifra exacta de convocats.

A L’Eco d’aquesta setmana recollim la informació electoral, tant els punts de votació, com els horaris recomanats, les opinions dels candidats locals i el resum de campanya.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure