La nova línia educativa, les disputes polítiques i els socorristes, a L’Eco

- Publicitat -

L’Eco d’aquesta setmana destaca la nova línia al Miquel Utrillo, les disputes polítiques locals, els socorristes, els drets LGTBIQ+, els fans sitgetans de Bruce Springsteen, el Fernandu de la Estrella, el Sitgestiu i el balanç del futbol local.

L’ampliació d’una línia al Miquel Utrillo, les negociacions amb el departament d’Educació i la inauguració del FAIGLab en aquest centre són motiu d’ampli tractament a les nostres pàgines. L’actualitat local també passa per la proposta del PSC d’un tripartit amb ERC i Junts a l’Ajuntament, els nous reptes dels socorristes de platges, el futur del solar que havia estat Los Vikingos, l’ampliació de Mossos al poble de Garraf, els talls de les Costes, el nou programa municipal d’assessorament a autònoms, el jove sitgetà que ha quedat entre els millors classificats de Catalunya en proves de matemàtiques, la defensa dels drets LGTBIQ+ a la Pride, les proves de la Jove de Sitges o el rodatge de Cupra a Sitges, dirigit per J.A. Bayona.

Aquesta setmana publiquem un ampli reportatge de Pedro Palacios sobre Fernando Llopart, el Fernandu de La Estrella, així com un altre d’Àngels Parés sobre els 700 anys de l’Hospital

A les pàgines de L’Eco in English parlem de la història de l’Autòdrom, de l’ampliació de trens els caps de setmana, del reclam de millora del bus i de les darreres pluges a Sitges.

L’actualitat de Ribes se centra en l’oposició de la CUP a diversos projectes urbanístics a la comarca, les millores a la carretera d’Olivella i el nou comitè de les infermeres del territori.

La informació cultural destaca el Sitgestiu 2024 i els fans sitgetans de Bruce Springsteen, mentre que a Esports fem resum del balanç positiu del debut de l’Handbol Ribes femení a la Divisió d’Honor Plata, el torneig de veterans de bàsquet, el balanç dels equips de la Blanca i el triomf del femení del Club de Golf Terramar al Quadrangular de Catalunya.

Aquesta setmana comptem amb les firmes Alejandro Conde, Esther Domingo, Xavi García, Roger Gregory, Llorenç Martínez, Jordi Mas, Xavi Miret, Pedro Palacios, Àngels Parés, Román Pérez, Ferran Sánchez, Gabi Serrano, Judit Suárez i Clara Tilk. Les contres són de Sandra Martínez (Sitges) i Belén Álvarez (Ribes) i l’apunt de Miquel Capdevila.

Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

xx

Articles relacionats