La Jove de Sitges recupera la torre de 7

- Publicitat -

La Colla Jove de Castellers de Sitges va coronar ahir la torre de 7, durant l’actuació celebrada a Vilanova. És la primera que planten des del 2018 i la més matinera realitzada mai per la colla.

El castell va arribar en segona ronda, després de descarregar el tercer 5de7 de l’any. Va pujar ferm i amb bones mides, però amb tot dalt i l’enxaneta fent les tres passes per carregar-lo va generar un bellugueig electritzant que va anar més. Inicialment, es va aconseguir aturar, però quan l’enxaneta ja iniciava el descens, el castell es va acabar trencant.

Tot i que el treball realitzat a assaig apuntava a poder-la descarregar, l’aleta va ser valorada positivament pels responsables de la colla. En primer lloc, perquè és el castell de categoria més matiner fet mai per la colla; en segon, perquè va demostrar que té recorregut i en tercer, perquè el fet de fer-la a casa de la colla rival va aportar un plus de satisfacció entre la colla.

Es tracta de la catorzena torre de 7 dels de la camisa de color vi (sis de les quals descarregades). La torre va esdevenir objectiu de la Jove a la diada de Vilanova ara fa poques setmanes, despès d’una ràpida evolució positiva a assaig. Divendres 7 de juny, fins i ot, la van descarregar sencera al Palau del Rei Moro.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats