El Club Rítmica Sitges cerca millorar resultats

- Publicitat -

El Club Rítmica Sitges Garraf arrenca un nou curs amb reptes molt ambiciosos al davant. Les gimnastes de l’entitat ja es troben immerses en la preparació de les competicions on actuaran en diferents nivells de federació i Jocs Esportius Escolars, i amb la mirada posada en els campionats d’àmbit català i estatal, a on tractaran de demostrar tot el seu esforç i talent en cada moviment.

Cora Guasch, una de les grans esperances del club, tornarà a competir en la fase classificatòria del Campionat d’Espanya amb una coreografia de corda. La jove gimnasta lluitarà per aconseguir una plaça per a l’estatal, després de la seva progressió ascendent en temporades anteriors.

Aquest curs, l’entitat també té bones expectatives amb les temporades del juvenil VII, que fa el salt a una nova etapa i debutarà amb una coreografia de pilotes i cèrcols, els conjunts alevins i infantils IV, i en el l·lusionant retorn de Bruna Briggs, que després d’abandonar temporalment l’esport a causa d’una lesió torna preparada per demostrar tot el seu talent sobre el tapís.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats