Les meses electorals es constitueixen amb normalitat a Sitges i Sant Pere de Ribes

A les 10h del matí s’havien constituït un total del 96,98% de totes les meses electorals al conjunt del país

Tot a punt per les eleccions a l’Escola El Pi de Ribes
- Publicitat -

Catalunya està cridada a les urnes per escollir el nou Parlament i la jornada, aparentment, ha començat amb total normalitat a Sitges i Sant Pere de Ribes, tot i el context de pandèmia. A Sitges hi ha 19.238 electors cridats a les urnes, i s’han pogut constituir totes les meses amb normalitat, igual que a Sant Pere de Ribes, on hi ha 21.988 electors cridats a les urnes i també s’han pogut constituir totes les meses electorals amb total normalitat. Al conjunt del país, als voltants de les 10h del matí s’havien constituït el 96,98% del total de les meses electorals.

A Sitges s’han disposat un total de 9 punts de votació: Centre Cultural Miramar, Mercat Municipal, Escola Maria Ossó (2 meses), Escola Esteve Barrachina (2 meses), Pavelló de Pins Vens (2 meses), Centre l’Esplai, Llar d’Infants la Moxiganga, Local Municipal de Garraf i Local Les Terrasses a les Botigues. A Sant Pere de Ribes s’han diposat 8 punts de votació: Escola La Riera, Escola El Pi, Masia Can Puig, Centre Cívic L’Espai, Edifici Institucional Vinya d’en Petaca, Associació de Veïns de Can Lloses, Centre Esportiu Vallpineda i el Teatre de Rocamar.

Les franges horàries recomandes per anar a votar demanen que de 9h a 12h votin els col·lectius de risc, de 12h a 19h ho els electors que no pertanyin als col·lectius de risc, no estiguin contagiats, ni en quarentena. Finalment de 19h a 20h la recomanació és que vagin a votar les persones en quarentena, contagiats i contactes estrets i sospitosos. Aquests hauran de dur un certificat de desplaçament o el document equivalent vigent amb la finalitat única de trencar el confinament obligatori per exercir el seu dret a vot. Durant aquesta hora els membres de les meses utilitzaran equips de protecció individual (EPI). Per tothom serà obligatori indenfiticar-se amb el DNI, el passaport o el permís de conduir.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats