Acaba l’Estat d’Alarma, obren els parcs i les instal·lacions esportives

La piscina obre avui; el parc infantil del davant, ja ho ha fet aquest cap de setmana
- Publicitat -

La finalització de l’Estat d’Alarma ha obert la porta a un cert retorn de normalitat, que no és total, però sí que se situa més a prop del que és habitual que en l’etapa del confinament. Avui dilluns obren els darrers serveis que hi havia pendents a Sitges: les instal·lacions esportives i l’Espai Jove. També estaven programats els parcs infantils, però, de fet ja ho han fet –per acció o omissió– aquest cap de setmana.

En les darreres setmanes, la gent ha començat a omplir carrers, platges i alguns establiments, però per accedir a la nova normalitat faltaven obrir les instal·lacions esportives, que ho fan avui. Tant els camps de futbol, com el pavelló poliesportiu de Pins Vens, la piscina municipal, la pista petanca, el rocòdrom i l’skate park recuperen el servei. Alguns, com aquest darrer, ja feia setmanes que tenien usuaris, encara que oficialment estiguessin tancats. Les obertures de les instal·lacions esportives es fan amb les mesures de seguretat establertes, com són distàncies de 2 metres. Tots els partits o classes de tecnificació que no puguin garantir aquesta distància no estaran permesos.

També avui estava prevista l’obertura dels parcs infantils, que es van tancar el 13 de març. Però, de fet, durant el cap de setmana, els nens i nenes ja han accedit a diverses instal·lacions, que eren obertes i sense els precintes. Per a molta canalla ha estat un esperat retrobament.

El cap de setmana ha tornat a registrar un notable moviment al centre de Sitges i a les platges. El bon temps i la desescalada ha animat gent d’altres punts del país a venir a Sitges, fins al punt que la vila ha ofert en alguns moments una imatge de relativa normalitat, si no fos per les limitacions en els accessos a diversos establiments i la distància necessària per garantir la seguretat i la protecció.

Llegeix totes les novetats a HORA A HORA (La represa)

Articles relacionats