LOADING

Type to search

Actualitat

Els ajuts del Govern central al lloguer deixen fora la majoria de joves de Sitges i Ribes

Un cartell de lloguer, en un pis de Sitges.

La setmana passada es va obrir el termini de sol·licitud per demanar l’ajut de pagament del lloguer per a persones entre 18 i 35 anys. Per poder accedir a l’ajuda, els joves de Sitges i Sant Pere de Ribes han de pagar un lloguer inferior als 650 euros. En cas que sigui el lloguer d’una habitació, no pot superar els 350 euros. A més, l’ajuda és incompatible amb el cobrament d’altres ajuts provinents de l’administració pública o d’altres entitats públiques o privades.

Tot i que s’especulava que el límit del preu de lloguer a Sitges podria haver estat igual que a l’Àmbit Metropolità de Barcelona, fins a 900 euros, finalment no ha estat així. Això fa que la majoria de joves de Sitges i Ribes no hi puguin optar. La regidora d’Habitatge i Drets Socials, Júlia Vigó, explica que “s’ha mostrat poc coneixement de la dinàmica municipal, aquest topall per Sitges és massa baix i exclou moltíssima població”.

A l’edició en paper hi ha un ampli reportatge sobre el nul impacte que les subvencions al lloguer que ha tret el Govern central tenen a Sitges i a Ribes són unPodeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar a l’iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA


ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure