LOADING

Type to search

Esports

Aleix Gorjón apunta alt i ja entrena amb el primer equip de l’Espanyol

El futbolista sitgetà, amb fitxa del filial, està fent l’inici de pretemporada a les ordres de Vicente Moreno

El futbolista sitgetà, Aleix Gorjón Vivó, de només 19 anys, i que aquesta temporada ha acabat la seva etapa de futbol formatiu al juvenil del RCD Espanyol, va fent passes endavant en el seu camí per arribar a l’elit del futbol. Si fa unes setmanes ja va ser notícia per renovar amb el club i firmar el seu primer contracte professional per tres temporades amb el filial de l’Espanyol, ara ho és per la seva presència en els entrenaments del primer equip en aquest inici de pretemporada a les ordres de l’entrenador Vicente Moreno, artífex del retorn del club a la Primera Divisió.

El seu cercle més proper reconeix que el futbolista està satisfet amb aquesta experiència en els entrenaments del primer equip i està donant un bon nivell. La única diferència que ha notat és en el ritme de joc, i és que a l’elit tot va molt ràpid. L’equip està entrenant a la Ciutat Esportiva Dani Jarque fins que el dia 19 de juliol marxi a Marbella i encara no se sap si el futbolista formarà part de l’expedició, però el cert és que el jugador, amb fitxa del filial, està entrenant amb el primer equip i el filial ja ha començat la seva pretemporada.

La trajectòria d’Aleix Gorjón i la petjada sitgetana al conjunt perico, amb Xènia Pérez com a jugadora i Jaume-Jordi Llopis com a segon entrenador del primer equip femení, a l’edició de L’Eco d’aquesta setmana. La podeu trobar en format paper als punts de venda habituals i en format PDF a la plataforma virtual iQuiosc.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure