LOADING

Type to search

Actualitat Esports

Alejandro Villarreal, nou president del Rugby Club Sitges

L’objectiu de l’argentí és consolidar el primer equip a la Divisió d’Honor i potenciar la base

Alejandro Villareal amb els més petits del club.

Després del final de l’etapa de Josep Cabré al capdavant del Rugby Club Sitges, i que va acabar amb l’ascens del sènior masculí a la Divisió d’Honor B, després de proclamar-
se campions de la Divisió d’Honor Catalana, el club comença una nova etapa amb l’argentí Alejandro Villarreal a la presidència del club.

Tot i que la directiva, quan va guanyar les eleccions del 2017 tenia sis anys per endavant, la modificació de la Llei de l’Esport per part de la Generalitat, que deia que enlloc de sis anys de mandat es passava a quatre, donava l’opció a la directiva de continuar dos anys més, o de renunciar als dos anys i adaptar-se a la nova llei. La Junta de Cabré va optar per no esgotar els dos anys restants i, finalment, només es va presentar la candidatura d’Alejandro Villarreal, que ja portava uns dos mesos preparant-la. Aquesta va ser validada el passat 3 de juliol.

A l’edició d’aquesta setmana parlem amb ell i expliquem tots els detalls de la nova Junta Directiva del club. Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure