LOADING

Type to search

Actualitat

Ampli suport a la vaga d’educació

El seguiment ha sigut majoritari tant a Sitges com a Sant Pere de Ribes

Primera setmana de vaga en els centres educatius de tot Catalunya. Aquest dimarts, dimecres i dijous, professorat de tot el país s’ha manifestat en una convocatòria de vaga excepcional –ja que també s’allargarà el 29 i el 30 de març– i unitària, perquè la secunden tots els sindicats. També hi estan convocats el personal laboral dels centres i els treballadors del lleure educatiu.

Els motius són molt diversos: des de reclamar la reversió de les retallades, un increment de la inversió en ensenyament o la revisió del nou currículum escolar. I, la gota que ha fet vessar el vas: l’avançament del curs escolar. Demandes que també se sumen a l’aturada que hi ha convocada pel proper dimecres 23 de març, per la sentència que obliga a fer el 25 per cent de classes en castellà.

A Sitges, el seguiment de la vaga ha sigut força ampli, com feia anys que no es veia. A Sant Pere de Ribes, el seguiment de la vaga d’educació també ha estat majoritari. Els percentatges i les reaccions dels convocants, a l’edició en paper de L’Eco, que podeu trobar als punts de venda habituals. També podeu trobar la versió en PDF a través de la plataforma iQuiosc.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure