LOADING

Type to search

Sin categoría

Any de rècord de la producció audiovisual

La gravació de noves produccions audiovisuals ha registrat xifres rècord aquest passat 2021 a Sitges. Localitzacions com el passeig marítim, les platges, el port de Vallcarca o el Cau Ferrat representen un gran atractiu per empreses, personatges públics o directors que confien en el gran potencial paisatgístic del poble per portar a termini els seus projectes audiovisuals.

Fins a un total de 162 produccions s’han registrat enguany al municipi, reportant a l’Ajuntament uns ingressos directes de 35.716 euros gràcies a les taxes derivades de l’ocupació de la via pública.

Personalitats de talla de Liam Nesson o Nathy Peluso, o primeres marques com Nike, Budweisser o Mutua Madrileña han escollit Sitges com a escenari de les seves gravacions, mentre que d’altres figures importants al panorama mundial han format part de l’elenc d’aquestes produccions, com fou el cas de Leo Messi que va participar a un anunci rodat al camp de futbol de Pins Bens.

El regidor de Promoció Econòmica, Guillem Escolà, ha destacat la gran capacitat d’atracció de Sitges “com a plató natural i localitat referent per a aquesta indústria’’. A més, ha volgut reconèixer la bona tasca del ‘’pla d’acció impulsat amb Node Film Clúster i el treball municipal per agilitzar els permisos’’ ja que està donant permeten que ‘’les xifres superin les assolides en època pandèmia”.

L’ambició dels estaments municipals no s’atura aquí i la intenció és continuar amb la línia de creixement actual i convertir Sitges en una localitat referent al sud d’Europa en produccions audiovisuals.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure