Apareix un cos sense vida a la riera de Ribes

Lloc dels fets on va aparèixer el cos
- Publicitat -

El cos d’un home mort va aparèixer ahir a la nit a la riera de Ribes, quan el gos d’un veí de Ribes va localitzar el cadàver a la llera, entre el pont de Can Coll i les instal·lacions de l’Espai Blau. El cos, sense identificar, va haver de ser traslladat a l’hospital per a una autòpsia clínica. El forense només va poder determinar en el lloc dels fets que la mort hauria estat els dies anteriors.

Els Mossos d’Esquadra no descarten encara cap de les quatre possibilitats (mort natural, accident, suïcidi o homicidi), per la qual cosa cal esperar a l’autòpsia per a determinar la causa de la mort i saber si s’obre expedient.

En el moment de l’avís a la Policia Local, es va adreçar al lloc dels fets l’alcaldessa, Abigail Garrido; el regidor de Governació, Francisco Perona, i el de Cultura, Josep Moya. A més, el regidor de Construïm, Albert Bonet, es va acostar alertat pels veïns. No s’ha identificat la víctima, que podria ser veí de Ribes o no, ja que no “s’ha trobat tampoc cap familiar”, apunten els esmentats testimonis.

Els fets van provocar consternació i neguit, ja que durant unes hores el desconeixement va mobilitzar els veïns que no localitzaven els seus familiars. Així i tot, no es coneixeran més detalls fins que l’autòpsia hospitalària determini la causa de la mort.

Llegeix totes les novetats a HORA A HORA (La represa)

Articles relacionats